Pages

Google+ Followers

Ini Blog SaYa.. So suka hati saya lah Sayang!

"Segalanya disini adalah kenangan hidup aku, tak ambil kesah org suka ke tak, kesah ape aku kan haha bercerita tentang ape yg aku suka, tiada kena mengena dgn org lain baik yg masih Hidop @ yang telah tiada.."

07 January 2017

Cerita Jumaat

 Atvt rehat jumaat cam biasa seperti yg aku penah cakap dulu aku x kan balik umah.
bahaya kalau aku balik umah.. potensi untuk aku memonteng adalah tinggi 😆.
kecuali ade hal mak tipah soh balik kakak balik lah.
lau tak akk akan bejalan makan2  dengan geng hehe.. tak pon tido jek lah kat pd ko tu.
 konsepnye mari gemoq sesama hahaha
 lama tak makan pizza..
 cam biasa sawan kemere
 tersama pulak tudong merah..
ampang merah mak kau.
x plan pon. bila jumpa terkejott.. sejiwa x memasal hehe


 yg x suka bergambau mmg pasrah jek muka hehe

 kalau senyum mmg menawan lah.. larikkkk
kembau x seiras tahun lain2 mak lain apak lain dok asing2  hikkk
okeh abis cerita makan2.
 Balik kije petang tu org kesihatan nak buat foging kat umah mak aku..
pic dr umah mak aku.. pink tu umah mak long aku.
 ada kes denggi kat lorong ni..
 moga mati lah kau nyamuq
x tau mana nak lari...
umah mak long aku dorg sembor smpai dalam. sepatut nye mmg cam tu kan.
tapi umah mak aku ni ayah mana boleh keluar. takot die sesak napas kang.
jadi dorg sembur luar jek.. tu pon sian bapak aku menahan.
belebu umah..
jenoh nak ilang kan minyak2 die.. semua nyamoq nye pasal hiss



04 January 2017

cerita hari ni n semalam

Tengah hari tadi ajak acu pi merlimau.
carik ganti spek mata budak tatam tu patah sudah..
geram aku huhu
melayang2 wet kakak hahahha
sian budak rabun tu...
pastu nak cerita smalmmm

 pi makna  shushi yeeeeeeeeeeeeeeeeey!! aku suka yg ni salmon nishoko n satu lagi tsubukko x de lam gambau
 hahah ini adalah kegemaran tu sbb pic smpai 2.
8 ketol tu semua aku lantak sorg sbb acu diet..
Orang deat makan ni yaki shirataki

salmon skin piri-piri kulit salmn upanye hehe rupa polek yo.
chuka kurage org diet makan pelik2 jek
ni aku nye chuka lidako dap
edamame 3 piring aku nye
makan maam bela saka..
sesekali nyaah
ngan acu jek.. yg lain semua x minat nyampah


03 January 2017

Drama Korea

Korang layan citer ape??
Suka citer korea?
aku suka 😆
sepanjang mggu bz jek..
aku suka dwld..
ade org suka on9. 
on9 x leh ngulang doh
paling suka goblin,,,,....
aku kan minat cerita tipu2, fantasi bagai..
lagi satu sbb gong yoo (Big, coffee prince n Train to busah) lagi sorg lee dong-wook watak die sebagai maklaikat maut😇 punya lah ensem hahaha

GOBLIN (DOKKAEBI)




video  video

THE LEGEND OF THE BLUE SEA


WEIGHTLIFTING FAIRY KIM BOK-JOO



video


ni yg ter baru
HWARANG 



video

aku benaunye x suka cerita2 lama..
tapi sejak tengok  scarlet heart lah ni. dulu2 penah gak layan citer o
korea lama ni cite lee min-hoo jadi dktor tu... punya nnya pon sebab lee min-hoo.
hahha ape2 hal pon hero kena ensem pastu cerita kasi power
k byee

01 January 2017

Dataran Tanjung Emas , Muar

Malam tahun baru x kemana baik tido haha..
jalan cnfm jem.. yg kental jek keluar. agi pon malam tu hujan doh

petang tahun baru tu baru keluar. tu pon kakak malas nak ikot
pi tanjung mas jek.
hari tu pegi x siap lagi..
dah cantik dah.. dok tepi sg makan kacang rebos,
mmg lorat abg kau tu.. tutup2 muka.. nyampah mak nok

Masok sini tadi pon jem juga..
dorg ade buka gerai bagai sepanjang jalan..
jalan biasa katop.. dengan kiri kanak org parking ikot suka..
dah termasok x leh kau undur dahhh.. jalan jek












cantik kan..?
dah jom balikk..
anak dare kau tgal sorg kek umah nuh

31 December 2016

2017

video

Aku x pernah ada azam baru..
x paham konsep azam2 ni..
aku harung jek tiap tahun..
ikot jek arus..
doa yg baik2, cakap yg baik2...
nunight..

25 December 2016

Jeti Pantai Siring

Cuti krismas x kemana pon. lepak2 umah
dah petang baru keluar. cari minom2 petang
pekena roti canai kat pulai

tarikk kaw2

 pas makan jom tengok2 pantai..
cantik dah kat sinii. ramai kaki pancing