Google+ Followers

Ini Blog SaYa.. So suka hati saya lah Sayang!

Wujud blog ni sbb aku suka bercerita.., cerita sendiri, kepada diri sendiri jugakk. syok sendiri, perasan ka bla..bla suka ati aku..,& Aku suka novel.. suka kongsi kat sini... & sekarang hobi baru layan korean.. hehe kisah aku x menarik pon so x suka x perlu baca ye sayanggg... tak baik mengata, saya X ganggu org.. penceritaan kenangan idop aku tiada kena mengena dengan org lain baik idop lagi @ dah padam.. he TQ

30 August 2014

 Semalam kan bday kakak..
biasa lah umah aku kalau sambut bday x de ape pon..
beli kek sebijiik haa balun reramaii.. hehe
yg untung nye sikakak ni beday die 29 hb sbb ibu baru gaji.. boleh beli SR
semalam beli white chocolate macadamia untuk kakak..
kebetulan acu pon gaji.. acu belanja sate n roti john.
membaham lah semalam..
 Kisah nye kek ni..
nmpak cantik kan bunga2 bagai..
tapi benau nye kek tu retak x cantik..
boleh nmpk retak tu kalau kau tenung bebetul..
so untuk menutup kecacatan  budak SR tu guna lah kretiviti ape yg kau ade utuk tutup ye dik, 
 akk x kesah kau kena pastikan rasa die x lari same jek..
makan nnt kalau x sedap akk pulangkn balikk yee jahh..
nasib sedapppp!
 sementara tggu budak tu mendeko..
tak kan nak tengok ajek kann. telan ailo patploh kali...
haha test kek ni.. die kata baru,,
mak x ingat dah nama die.. tapi sedap die nak mampos..
ni tengok balik sambil menaip dah telan2 ailiooo........ 
hiss k byee


27 August 2014

Cerita Dipenghujung Raya..

Saya tau raya dah abis..
saya sedar.. hehe
cuma cam biasa tuan punya belog goblong ni lembss sikit
hegeh2 baru nak update..
bukan salah mak hencik tau..
x de salah sape..
kesah nye "dah behelog akk dikk suka ati akk." tu lah ajekk he
Jabatan tmpat aku kije ade anjurkan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Tahun 2014
pada 25 ogos ri tu..
macam2 lah ade pertandingan bagai..
sape yg follow fb n ig aku mmg muntoh lah gambar kita org hehe
ini kalik lahh muntah sini plakkkk
dimula kan dengan persiapan gerai utuk bhagn kita org..
gerai manisan & buah2an


 antara geng2 yg terlibat
 konsepnye merdeka raya...


 smpai terlolap bagaiii buat lomang tauu

 ni lah gerai kita... sederhana sahaja... berkat usaha kerjasama semua...
yg penting kasih sayang disituuuu.. kau adee???
 2 jek bunga yg lain kumbangan... aku x terlibat masa ni.. hehe
ha masa ni aku ade mak banang n nek gobekkk gosok bendera..
kasik molek2..
















 kak jijah model lemang n ketupat.  
         kutupat tu die lukis. warna tender kak manah utk tempahan leh call 012 1234567 he
tibalh masa hari langsung dimulakan ngen pic kat tangga..

 pic ni aku cilok fb jabatan hehe.. 
nnt kalau ade update lagik aku tepek sini..
banyak lagi x dapat nihh...
ni sikit jek pkaan negeri.. x campo lagi ngan negara. kita tgguuu ok kalau hadeee
 cam biasa selfie kat tangga...
 geng2 semah setiap tahunnn

pp mak kau ampang kembong lagik.. ada duku 2 bijik lahh haha
 ngan bos
 The zon... tahun ni x lengkap..


Brsama pengarah
 n selfe smpai lobam...

hamboi gebu gebass kawann makkk







08 August 2014

Jamuan Hari Raya Sekolah Adam

Semalam jamuan hari raya sekolah adam..
bukan main semangat die..
siap bawak kuih raya..
dah paling ensem lah ni bersamping bagai.. ni kat rumah pagi lagikkk ni..
mari tengok rupa die kat sekolah..
pic cilok dengan izin fb cikgu die...
tu dalam petak kuning.. team baju biru..
kau nmpk songkok die??
haha sabau jek lahh..
puas cikgu suruh betolkn die buat dekk..
die ni mmg.. buat hal sendiri.. mmg jauh beza ngan abang die..
cikgu pon cakappp... lain kak si adam niiiihhh
oiii mmg lah lain.. lom tengok perangai kat umahhh...
 Meriah kan.. hehe
 chomel-chomel


 Pandai.. dok berimpit sedara mare hehe.. bukan main lentokkk

masa rehat cikgu kelas adam wasp gambar bawah ni...
 sweet kan? korang nmpk adam?? peratiiii jek songkok sengettt tu
Terima kasih cikgu..
last pic candid... hehe
K bye..!