Pages

Google+ Followers

Ini Blog SaYa.. So suka hati saya lah Sayang!

"Segalanya disini adalah kenangan hidup aku, tak ambil kesah org suka ke tak, kesah ape aku kan haha bercerita tentang ape yg aku suka, tiada kena mengena dgn org lain baik yg masih Hidop @ yang telah tiada.."

17 June 2017

Persiapan Raya 2017

Tak tau kesah lagi aku ni beraya kat mana..
abaikan lah dulu..
aku ni ikot jek aruss.. he
tema umah mak aku pink belasyan pepel gitu color akan2 lah..
pink2 ni jantan x nak pakai haha so aku carik lebih pepel lah senang
cari barang mmg dah biasa last minit..
dah ongkos nya lambattt kann pasrah..
alhamdulillah ada lah rezekinya..
baju kurung n baju melayu budak terjah kat k-mall jek senang..
belambakkk.. dah banyak benau pitam juga senahh oiii

pastu cari kasott..
saiz gegasi mmg ssh nak jumpa hahahaha

suar n tshat x jumpa lagi. x sempat nak cari satu hari..
lagi pon kat muar aku x kenan lah..
kalau ada tapi saiz x de plak... jadi tu plan hari lain..
tu rasa kat dataran senang nak cariii

bebuka kat home cafe. sepanjang bulan puasa ni lah pertama makan kat luar..
jimat belanja jahh oiiii...

mmg tmpat favourite ni


Beriani chiken crispy


semua dah besar.. sorg sepinggan...
tatam pon kalau mood die ok mmg boleh habis..

tu jek cerita persiapan raya kak tijah wat masa ni


No comments: